Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Yes Man

01/05/2018 | Flixfilm

Se Yes Man på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Peyton Reed
Skuespillere: Jim Carrey, Zooey Deschanel, Bradley Cooper, John Michael Higgins
Spilletid: 104 min
Land: USA, UK
Sprog: English, Korean, Estonian
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Efter en bitter skilsmisse falder en bankmand i kløerne på en selvhjælpsguru, der opfordrer ham til at sige ja til alt, han kommer ud for i et helt år.


Se Yes Man på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkYes Man havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Yes Man ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Yes Man herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Yes Man er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Yes Man stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar