Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Yes Man

01/05/2018 | Flixfilm

Se Yes Man på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Peyton Reed
Skuespillere: Jim Carrey, Zooey Deschanel, Bradley Cooper, John Michael Higgins
Spilletid: 104 min
Land: USA, UK
Sprog: English, Korean, Estonian
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Efter en bitter skilsmisse falder en bankmand i kløerne på en selvhjælpsguru, der opfordrer ham til at sige ja til alt, han kommer ud for i et helt år.

Yes Man havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Yes Man på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Yes Man ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Yes Man stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Yes Man, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Yes Man er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar