Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Yessongs

22/08/2022 | Flixfilm

Yessongs på Netflix

Produktionsår: 1975
Genre: Music
Instruktion: Peter Neal
Skuespillere: Steve Howe, Jon Anderson, Alan White
Spilletid: 72 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Under Close to the Edge-touren i 1972 går medlemmerne i Yes på scenen i Londons Rainbow Theatre for at fremføre deres ikoniske rock-symfonier.

Yessongs havde premiere på Netflix Danmark den 22. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Yessongs på YouTube.



Se Yessongs på Netflix



Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Yessongs ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Yessongs stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Yessongs, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Yessongs er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.



Skriv kommentar