Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Yesterday

Yesterday

11/02/2021 | Flixfilm

Yesterday på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Comedy, Fantasy, Music
Instruktion: Danny Boyle
Skuespillere: Himesh Patel, Lily James, Sophia Di Martino
Spilletid: 116 min
Land: United Kingdom, China, Japan, United States
Sprog: English, Portuguese, Japanese
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Efter et globalt blackout sletter menneskehedens erindringer om Beatles, optræder en ukendt musiker med gruppens musik og bliver en popsensation.Se Yesterday på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Yesterday havde premiere på Netflix Danmark den 11. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Yesterday på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Yesterday ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Yesterday stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Yesterday, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Yesterday er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar