Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » YG Future Strategy Office

YG Future Strategy Office

05/10/2018 | Flixfilm

YG Future Strategy Office på Netflix

Produktionsår: 2018–
Genre: Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Seung-Hyun Lee, Amy Aleha, Kim Ga-eun
Spilletid: N/A
Land: South Korea
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 6.8

Handling: K-popstjernen Seungri, BIGBANGs yngste medlem, gør sit bedste for at lede det klodsede personale i YG Future Strategy Office i denne mockumentar-sitcom.

YG Future Strategy Office (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 5. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til YG Future Strategy Office på YouTube.Se YG Future Strategy Office på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om YG Future Strategy Office (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at YG Future Strategy Office (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame YG Future Strategy Office, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til YG Future Strategy Office er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar