Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » YG Future Strategy Office

YG Future Strategy Office

05/10/2018 | Ingen kommentarer

Se YG Future Strategy Office på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Amy Aleha, Kim Jinwoo, Ga-eun Kim, Jai-jin Lee
Spilletid: N/A
Land: South Korea
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 7.5

Resumé: K-popstjernen Seungri, BIGBANGs yngste medlem, gør sit bedste for at lede det klodsede personale i YG Future Strategy Office i denne mockumentar-sitcom.


Se YG Future Strategy Office på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


YG Future Strategy Office (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 5. oktober, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om YG Future Strategy Office (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til YG Future Strategy Office herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til YG Future Strategy Office er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at YG Future Strategy Office (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar