Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Yndig, men skør

Yndig, men skør

02/12/2021 | Flixfilm

Yndig, men skør på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da en ung kvinde og en serieløgner forelsker sig i en ældre mand, sværger hun på, at hun vil ændre sig og kun tale sandt.

Yndig, men skør havde premiere på Netflix Danmark den 2. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Yndig, men skør på YouTube.Se Yndig, men skør på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Yndig, men skør ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Yndig, men skør stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Yndig, men skør, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Yndig, men skør er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar