Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Yo-Kai Watch

Yo-Kai Watch

23/08/2019 | Flixfilm

Se Yo-Kai Watch på Netflix

Indspilningsår: 2015–
Genre: Animation, Action, Comedy, Fantasy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Johnny Yong Bosch, Melissa Hutchison, Brent Pendergrass, Alicyn Packard
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Nate befrier et mytisk væsen, som var fanget i en magisk kapsel, og nu tager de to nye venner på eventyr med alle mulige besværlige, overnaturlige væsner.

Yo-Kai Watch (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 23. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Yo-Kai Watch på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Yo-Kai Watch (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Yo-Kai Watch (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Yo-Kai Watch, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Yo-Kai Watch er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar