Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Yo-Kai Watch

Yo-Kai Watch

23/08/2019 | Ingen kommentarer

Se Yo-Kai Watch på Netflix

Indspilningsår: 2015–
Genre: Animation, Action, Comedy, Fantasy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Johnny Yong Bosch, Melissa Hutchison, Brent Pendergrass, Alicyn Packard
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Resumé: Nate befrier et mytisk væsen, som var fanget i en magisk kapsel, og nu tager de to nye venner på eventyr med alle mulige besværlige, overnaturlige væsner.


Se Yo-Kai Watch på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Yo-Kai Watch (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 23. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Yo-Kai Watch (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Yo-Kai Watch herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Yo-Kai Watch er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Yo-Kai Watch (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar