Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Yohan: Barnevandreren

Yohan: Barnevandreren

20/12/2013 | Ingen kommentarer

Se Yohan: Barnevandreren på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Yohan bliver sendt af sted for at arbejde på en gård langt væk. Hans rejse bliver fyldt med oplevelser, jalousi, kærlighed og spænding.


Se Yohan: Barnevandreren på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Yohan: Barnevandreren havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Yohan: Barnevandreren ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Yohan: Barnevandreren herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Yohan: Barnevandreren er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Yohan: Barnevandreren stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar