Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Yohan: Barnevandreren

Yohan: Barnevandreren

20/12/2013 | Ingen kommentarer

Se Yohan: Barnevandreren på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Yohan bliver sendt af sted for at arbejde på en gård langt væk. Hans rejse bliver fyldt med oplevelser, jalousi, kærlighed og spænding.


Se Yohan: Barnevandreren på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Yohan: Barnevandreren havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Yohan: Barnevandreren ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Yohan: Barnevandreren herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle premierefilm og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Yohan: Barnevandreren er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Yohan: Barnevandreren stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar