Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Yong Pal

14/08/2020 | Flixfilm

Se Yong Pal på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Drama, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Joo Won, Tae-hee Kim, Hyeon-jae Jo, Jeong-an Chae
Spilletid: 60 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: Under navnet Yong-pal bliver en kirurg involveret i en sammensværgelse, der involverer en rig arving, som er blevet tvunget i medicinsk koma.


Se Yong Pal på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Yong Pal (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 14. august, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Yong Pal (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Yong Pal:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Yong Pal er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Yong Pal (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar