Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Yoo Byung Jae: Discomfort Zone

Yoo Byung Jae: Discomfort Zone

17/08/2018 | Flixfilm

Se Yoo Byung Jae: Discomfort Zone på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Den vovede komiker Yoo Byung-jae trækker linjer fra kritikken, han får fra offentligheden, til nogle af de mest følsomme problemer i nutidens koreanske samfund.


Se Yoo Byung Jae: Discomfort Zone på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkYoo Byung Jae: Discomfort Zone havde premiere på Netflix Danmark den 17. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Yoo Byung Jae: Discomfort Zone ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Yoo Byung Jae: Discomfort Zone herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Yoo Byung Jae: Discomfort Zone er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Yoo Byung Jae: Discomfort Zone stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar