Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » YooHoo to the Rescue

YooHoo to the Rescue

25/03/2020 | Flixfilm

Se YooHoo to the Rescue på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ryan Bartley, Kira Buckland, Lucien Dodge, Franciska Friede
Spilletid: N/A
Land: South Korea
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: På en række magiske missioner rejser kvikke YooHoo og hans dygtige hold rundt i verden for at hjælpe dyr i nød.


Se YooHoo to the Rescue på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkYooHoo to the Rescue (YooHoo til undsætning) (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 25. marts, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om YooHoo to the Rescue (YooHoo til undsætning) (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til YooHoo to the Rescue:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til YooHoo to the Rescue (YooHoo til undsætning) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at YooHoo to the Rescue (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar