Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » YooHoo to the Rescue

YooHoo to the Rescue

25/03/2020 | Flixfilm

YooHoo to the Rescue på Netflix

Produktionsår: 2019–
Genre: Family
Instruktion: N/A
Skuespillere: Kira Buckland, Ryan Bartley, Bryce Papenbrook
Spilletid: N/A
Land: South Korea
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 6.7

Handling: På en række magiske missioner rejser kvikke YooHoo og hans dygtige hold rundt i verden for at hjælpe dyr i nød.

YooHoo to the Rescue (YooHoo til undsætning) (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 25. marts, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til YooHoo to the Rescue på YouTube.Se YooHoo to the Rescue på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om YooHoo to the Rescue (YooHoo til undsætning) (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at YooHoo to the Rescue (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame YooHoo to the Rescue, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til YooHoo to the Rescue (YooHoo til undsætning) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar