Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » You Again

You Again

12/06/2014 | Flixfilm

Se You Again på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Andy Fickman
Skuespillere: Kristen Bell, Jamie Lee Curtis, Sigourney Weaver, Odette Annable
Spilletid: 105 min
Land: USA
Sprog: English, French, German, Spanish, Hawaiian, Japanese, Italian, Hebrew
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: Marnis skoletid var ét langt mareridt, og da hendes bror skal giftes med hendes plageånd fra skolen, starter mareridtet forfra. Og Marnis mor møder sin egen ærkerival.


Se You Again på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkYou Again havde premiere på Netflix Danmark den 12. juni, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om You Again ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til You Again herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til You Again er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at You Again stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar