Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » You Are My Spring

You Are My Spring

31/08/2021 | Flixfilm

You Are My Spring på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Drama, Romance, Thriller
Instruktion: N/A
Skuespillere: Hyeon-jin Seo, Dong-wook Kim, Bak Yoon
Spilletid: N/A
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.4

Handling: En hotelportier og en psykiater med traumatiske barndomme skaber et stærkt bånd mellem sig, da de begge bliver viklet ind i en forvirrende, lokal drabssag.

You Are My Spring (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 31. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til You Are My Spring på YouTube.Se You Are My Spring på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om You Are My Spring (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at You Are My Spring (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame You Are My Spring, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til You Are My Spring er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar