Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » You Can’t Fight Christmas

You Can’t Fight Christmas

19/12/2017 | Ingen kommentarer

Se You Can’t Fight Christmas på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Efter at være trådt til for at genoplive sin families hotel møder den pengegriske forretningsmand hotellets glade, juleelskende dekoratør.


Se You Can’t Fight Christmas på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


You Can’t Fight Christmas havde premiere på Netflix Danmark den 19. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om You Can’t Fight Christmas ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til You Can’t Fight Christmas herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til You Can’t Fight Christmas er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at You Can’t Fight Christmas stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar