Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » You Can’t Fight Christmas

You Can’t Fight Christmas

19/12/2017 | Flixfilm

Se You Can’t Fight Christmas på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Efter at være trådt til for at genoplive sin families hotel møder den pengegriske forretningsmand hotellets glade, juleelskende dekoratør.


Se You Can’t Fight Christmas på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkYou Can’t Fight Christmas havde premiere på Netflix Danmark den 19. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om You Can’t Fight Christmas ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til You Can’t Fight Christmas herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til You Can’t Fight Christmas er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at You Can’t Fight Christmas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar