Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » You Carry Me

You Carry Me

01/07/2016 | Flixfilm

Se You Carry Me på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Action, Drama
Instruktør: Ivona Juka
Skuespillere: Helena Beljan, Lana Baric, Natasa Dorcic, Goran Hajdukovic
Spilletid: 155 min
Land: Croatia, Slovenia, Serbia, Montenegro
Sprog: Croatian
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: En sæbeoperaproducer, en instruktør og en makeupartist står over for vanskelige familiesituationer, lige fra teenageoprør og utroskab til Alzheimers.


Se You Carry Me på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkYou Carry Me havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om You Carry Me ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til You Carry Me herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til You Carry Me er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at You Carry Me stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar