Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » You Don’t Know Me

You Don’t Know Me

17/06/2022 | Flixfilm

You Don’t Know Me på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En mand står til at blive dømt for mord, men han bruger sine afsluttende bemærkninger til at fortælle om sin kærlighedsaffære med en mystisk kvinde.

You Don’t Know Me (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 17. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til You Don’t Know Me på YouTube.Se You Don’t Know Me på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om You Don’t Know Me (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at You Don’t Know Me (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame You Don’t Know Me, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til You Don’t Know Me er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar