Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » You Don’t Mess with the Zohan

You Don’t Mess with the Zohan

01/03/2019 | Ingen kommentarer

Se You Don’t Mess with the Zohan på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: En israelsk soldat inden for kontraterrorisme har i al hemmelighed en skøn ambition om at blive frisør på Manhattan, og han vil gøre alt for, at drømmen går i opfyldelse.


Se You Don’t Mess with the Zohan på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


You Don’t Mess with the Zohan havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om You Don’t Mess with the Zohan ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til You Don’t Mess with the Zohan herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til You Don’t Mess with the Zohan er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at You Don’t Mess with the Zohan stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar