Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » You Don’t Mess with the Zohan

You Don’t Mess with the Zohan

01/03/2019 | Flixfilm

Se You Don’t Mess with the Zohan på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En israelsk soldat inden for kontraterrorisme har i al hemmelighed en skøn ambition om at blive frisør på Manhattan, og han vil gøre alt for, at drømmen går i opfyldelse.

You Don’t Mess with the Zohan havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se You Don’t Mess with the Zohan på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om You Don’t Mess with the Zohan ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at You Don’t Mess with the Zohan stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame You Don’t Mess with the Zohan, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til You Don’t Mess with the Zohan er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar