Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘You’ er tilbage med sæson 4 i 2023

‘You’ er tilbage med sæson 4 i 2023

25/09/2022 | Flixfilm

Det virtuelle Netflix fan-event ‘Tudum’, hvor eksklusive nyheder, hidtil usete klip, trailere og smugkig samt interviews med nogle af Netflix’ største stjerner og kreative hjerner, løb af stablen forleden.

Her kunne Netflix afsløre, at den populære stalker-serie ‘You’ er tilbage til næste år med fjerde sæson, som deles i to.

Første del har premiere den 10. februar, mens anden og sidste del lander den 10. marts.

Netflix har ikke fortalt hvor mange afsnit der i sæsonen, men de tidligere har været på 10 episoder, så det må formodes at være tilfældet igen med den nye sæson.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se en teaser til ‘You’ sæson 4 nederst i artiklen.

Det er i øvrigt bemærkelsesværdigt, at Netflix vælger at dele sæsonen op blot med en måneds mellemrum. Man kan kun gisne om at streamingtjenesten har nogle skumle bagtanker og vil have folk til at beholde deres abonnement over flere måneder.

LÆS OGSÅ:   Netflix løfter sløret for Guy Ritchies 'The Gentlemen'-serie

‘You’, som har den danske titel ‘Du’, har alle år været blandt de mest sete serier på Netflix, og streamingtjenesten er derfor ovenud glade for at de overtog rettighederne efter Lifetime, som oprindelig havde serien i deres fold og viste sæson 1 på amerikansk TV.

I fjerde sæson er Joe (Penn Badgley) tilbage, men denne gang som Professor Jonathan Moore. Sæson 3 sluttede med at Joe forlod Madre Linda for at opsøge Marienne (Tati Gabrielle) i Paris.

Serien er baseret på Caroline Kepnes storsælgende roman af samme navn, der dykker ned i spørgsmålet, “Hvad vil du gøre for kærlighed?”. Der er ingen tvivl om at Joe vil gøre alt for kærligheden!

Se ‘You‘ på Netflix Danmark. Se sæson 4 fra den 10. februar 2023.
Skriv kommentar