Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘You’ får en femte og sidste sæson

‘You’ får en femte og sidste sæson

26/03/2023 | Flixfilm

Det er snart tid til at sige farvel til seriemorderen Joe Goldberg.

Netflix har nemlig netop annonceret, at hitserien ‘You’ aka ‘Du’ vender tilbage med sæson 5, som samtidig bliver den sidste.

Penn Badgley vender naturligvis tilbage i rollen som Joe i den sidste sæson, mens der dog sker ændringer bag kameraet; Showrunneren gennem de første fire sæsoner, Sera Gamble, har nemlig valgt at forlade den psykologiske thriller-serie og vil dermed ikke være involveret i den femte og sidste sæson.

Rollen vil blive overladt til producerne Michael Foley og Justin W. Lo, der har været tilknyttet serien siden sæson 2.

Artiklen fortsætter under annoncen

Anden del af ‘You’ sæson 4 havde premiere den 9. marts, og meldingen fra streamingtjenesten kommer dermed kun få uger efter lanceringen.

I ‘You’ sæson 4 var Joe Goldberg flygtet til Europa for at undslippe sin “rodede” fortid, adoptere en ny identitet som professor Jonathan Moore og selvfølgelig for at forfølge ægte kærlighed efter hans tidligere liv gik op i flammer.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 14 – 2024)

I slutningen af sæsonen, vendte Joe tilbage til New York, som også var omdrejningspunktet i første sæson, og der er dermed lagt op til at afslutte serien hvor den startede.

Serien er baseret på Caroline Kepnes storsælgende roman af samme navn og var oprindeligt ikke en Netflix-serie, men streamingtjenesten købte rettighederne af den amerikanske tv-station Lifetime, og lancerede den globalt hvorefter den blev et verdensomspændende hit.

Der er ingen oplysninger om hvornår det forventes at ‘You’ sæson 5 vil kunne streames.

Se ‘You‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar