Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » You Got Served

You Got Served

01/09/2018 | Ingen kommentarer

Se You Got Served på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Drama, Music
Instruktør: Chris Stokes
Skuespillere: Omarion, Marques Houston, Jennifer Freeman, Jarell Houston
Spilletid: 95 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.8

Resumé: Elgin og David leder Los Angeles' mest populære dansegruppe. Da en rig teenager fra forstaden udfordrer dem, står deres ry samt 5000 dollars på spil.


Se You Got Served på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


You Got Served havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om You Got Served ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til You Got Served herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til You Got Served er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at You Got Served stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar