Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » You Got Served

You Got Served

01/09/2018 | Flixfilm

Se You Got Served på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Drama, Music
Instruktør: Chris Stokes
Skuespillere: Omarion, Marques Houston, Jennifer Freeman, Jarell Houston
Spilletid: 95 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.9

Beskrivelse: Elgin og David leder Los Angeles' mest populære dansegruppe. Da en rig teenager fra forstaden udfordrer dem, står deres ry samt 5000 dollars på spil.


Se You Got Served på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkYou Got Served havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om You Got Served ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til You Got Served herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til You Got Served er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at You Got Served stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar