Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » You Got Served

You Got Served

01/09/2018 | Flixfilm

Se You Got Served på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Drama, Music
Instruktør: Chris Stokes
Skuespillere: Omarion, Marques Houston, Jennifer Freeman, Jarell Houston
Spilletid: 95 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.9

Handling: Elgin og David leder Los Angeles' mest populære dansegruppe. Da en rig teenager fra forstaden udfordrer dem, står deres ry samt 5000 dollars på spil.

You Got Served havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se You Got Served på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om You Got Served ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at You Got Served stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame You Got Served, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til You Got Served er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar