Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » You Kill Me

You Kill Me

01/12/2013 | Ingen kommentarer

Se You Kill Me på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Comedy, Crime, Romance, Thriller
Instruktør: John Dahl
Skuespillere: Ben Kingsley, Téa Leoni, Luke Wilson, Dennis Farina
Spilletid: 93 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Resumé: Frank har et problem. Til daglig arbejder han som lejemorder for sin polske mafiafamilie i New York. Og så drikker han mere end godt er. Og det er bare ikke let at skyde lige, når man er fuld af alkohol.


Se You Kill Me på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


You Kill Me havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om You Kill Me ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til You Kill Me herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til You Kill Me er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at You Kill Me stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar