Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » You Made Me Love You

You Made Me Love You

06/02/2022 | Flixfilm

You Made Me Love You på Netflix

Produktionsår: 1933
Genre: Comedy
Instruktion: Monty Banks
Skuespillere: Stanley Lupino, Thelma Todd, John Loder
Spilletid: 70 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: En forelsket sangskriver bejler til en forkælet arving, som ikke kan udstå ham, og får hjælp af hendes far, som gerne ser sin vrantne datter flyve hjemmefra.

You Made Me Love You havde premiere på Netflix Danmark den 6. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til You Made Me Love You på YouTube.Se You Made Me Love You på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om You Made Me Love You ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at You Made Me Love You stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame You Made Me Love You, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til You Made Me Love You er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar