Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » You, Me and Dupree

You, Me and Dupree

30/06/2019 | Flixfilm

Se You, Me and Dupree på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Anthony Russo, Joe Russo
Skuespillere: Owen Wilson, Kate Hudson, Matt Dillon, Michael Douglas
Spilletid: 110 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Beskrivelse: Randy mister sit job efter at have været forlover ved sin gamle vens bryllup. Han begynder at drikke og hægter sig fast på det nygifte par.


Se You, Me and Dupree på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


You, Me and Dupree havde premiere på Netflix Danmark den 30. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om You, Me and Dupree ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til You, Me and Dupree:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til You, Me and Dupree er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at You, Me and Dupree stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar