Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » You, Me and Dupree

You, Me and Dupree

30/06/2019 | Flixfilm

You, Me and Dupree på Netflix

Produktionsår: 2006
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Anthony Russo, Joe Russo
Skuespillere: Kate Hudson, Owen Wilson, Matt Dillon
Spilletid: 110 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Randy mister sit job efter at have været forlover ved sin gamle vens bryllup. Han begynder at drikke og hægter sig fast på det nygifte par.

You, Me and Dupree havde premiere på Netflix Danmark den 30. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til You, Me and Dupree på YouTube.Se You, Me and Dupree på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om You, Me and Dupree ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at You, Me and Dupree stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame You, Me and Dupree, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til You, Me and Dupree er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar