Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » You Me Her

You Me Her

22/10/2020 | Flixfilm

Se You Me Her på Netflix

Indspilningsår: 2016–2020
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Greg Poehler, Rachel Blanchard, Priscilla Faia, Melanie Papalia
Spilletid: 28 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: For at få gang i sexlivet hyrer yuppie-ægteparret Jack og Emma en escortpige. Men tingene tager en uventet drejning, da amorinerne begynder at florere.

You Me Her (Sæson 5) havde premiere på Netflix Danmark den 22. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se You Me Her på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om You Me Her (Sæson 5) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at You Me Her (Sæson 5) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame You Me Her, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til You Me Her er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar