Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » You Me Her

You Me Her

12/07/2019 | Flixfilm

Se You Me Her på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Greg Poehler, Rachel Blanchard, Priscilla Faia, Melanie Papalia
Spilletid: 28 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: For at få gang i sexlivet hyrer yuppie-ægteparret Jack og Emma en escortpige. Men tingene tager en uventet drejning, da amorinerne begynder at florere.


Se You Me Her på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkYou Me Her (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 12. juli, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om You Me Her (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til You Me Her herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til You Me Her er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at You Me Her (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar