Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » You & Me & Me

You & Me & Me

12/05/2023 | Flixfilm

You & Me & Me på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Tvillingesøstrene You og Me er tættere end nogen andre – indtil en charmerende teenager ved navn Mark pludselig bliver en del af deres liv.Se You & Me & Me på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

You & Me & Me havde premiere på Netflix Danmark den 12. maj, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til You & Me & Me på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om You & Me & Me ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at You & Me & Me stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame You & Me & Me, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til You & Me & Me er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar