Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘You’ vender tilbage for en 3. sæson

‘You’ vender tilbage for en 3. sæson

15/01/2020 | Flixfilm

You vender tilbage for en 3. sæsonNetflix har netop meddelt, at der er 10 nye episoder på vej af den psykologiske stalker-serie ‘You’, som har den danske titel ‘Du’.

Streamingtjenesten kan endvidere fortælle, at tredje sæson får premiere i 2021.

Det er under en måned, at ‘You’ sæson 2 havde premiere på Netflix Danmark, så der er hurtigt taget beslutning om at fortsætte serien. Fornyelsen kommer dog ikke som den helt store overraskelse, da ‘You’ var på listen over de mest populære serie på Netflix sidste år – blot få dage efter premieren.

Der er ingen information om hvordan historien vil udspille sig i tredje sæson, men i sidste sæson blev Joe Goldberg under en en tur til Los Angeles helt forblændet og besat af en ung hådefuld kok ved navn Love Quinn.

LÆS OGSÅ   'Young Royals' får en tredje og sidste sæson

Artiklen fortsætter under annoncen

Både Penn Badgley (Joe) og Victoria Pedretti (Love Quinn) vender tilbage i den nye sæson, som også vil blive skabt af de selvsamme producenter Sera Gamble og Greg Berlanti, der også stod bag første og anden sæson.

‘You’ var oprindeligt ikke en Netflix-serie, men streamingtjenesten købt streamingrettighederne af den amerikanske tv-station Lifetime, og lancerede den globalt.

Se ‘You‘ på Netflix Danmark.Skriv kommentar