Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » You vs. Wild: Out Cold

You vs. Wild: Out Cold

14/09/2021 | Flixfilm

You vs. Wild: Out Cold på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Adventure
Instruktion: Ben Simms
Skuespillere: Bear Grylls
Spilletid: 25 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Da Bear mister hukommelsen efter et flystyrt, må han træffe en række valg for at redde den forsvundne pilot og overleve i dette intense interaktive eventyr.

You vs. Wild: Out Cold havde premiere på Netflix Danmark den 14. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til You vs. Wild: Out Cold på YouTube.Se You vs. Wild: Out Cold på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om You vs. Wild: Out Cold ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at You vs. Wild: Out Cold stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame You vs. Wild: Out Cold, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til You vs. Wild: Out Cold er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar