Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » You vs. Wild

You vs. Wild

10/04/2019 | Flixfilm

You vs. Wild på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Adventure, Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Bear Grylls
Spilletid: 20 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: I denne interaktive serie tager du de vigtige beslutninger, der hjælper Bear Grylls med at overleve, trives og fuldføre missioner i Jordens mest barske naturområder.

You vs. Wild (Dig mod naturen) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 10. april, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til You vs. Wild på YouTube.Se You vs. Wild på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om You vs. Wild (Dig mod naturen) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at You vs. Wild (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame You vs. Wild, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til You vs. Wild (Dig mod naturen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar