Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » You vs. Wild

You vs. Wild

10/04/2019 | Ingen kommentarer

Se You vs. Wild på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Adventure, Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Bear Grylls
Spilletid: 20 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Resumé: I denne interaktive serie tager du de vigtige beslutninger, der hjælper Bear Grylls med at overleve, trives og fuldføre missioner i Jordens mest barske naturområder.


Se You vs. Wild på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


You vs. Wild (Dig mod naturen) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 10. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om You vs. Wild (Dig mod naturen) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til You vs. Wild herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til You vs. Wild (Dig mod naturen) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at You vs. Wild (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar