Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

You

26/12/2019 | Flixfilm

Se You på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Crime, Drama, Romance, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Penn Badgley, Ambyr Childers, Victoria Pedretti, Elizabeth Lail
Spilletid: 45 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Beskrivelse: En charmerende boghandler er besat af en spirende forfatter og vil gøre hvad som helst for at blive en del af hendes liv.


Se You på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


You (Du) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 26. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om You (Du) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til You:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til You (Du) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at You (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til You

  1. Sim - kl. 13:15, 12-12-2019:

    Jeg ELSKEDE you, alt ved den, og glæder mig til sæson 2!!

    Skriv kommentar