Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

You

15/10/2021 | Flixfilm

Se You på Netflix

Produktionsår: 2018–
Genre: Crime, Drama, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Penn Badgley, Victoria Pedretti, Ambyr Childers
Spilletid: 45 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Handling: En charmerende boghandler er besat af en spirende forfatter og vil gøre hvad som helst for at blive en del af hendes liv.

You (Du) (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se You på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om You (Du) (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at You (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame You, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til You (Du) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til You

  1. Sim - kl. 13:15, 12-12-2019:

    Jeg ELSKEDE you, alt ved den, og glæder mig til sæson 2!!

    Skriv kommentar