Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » YouBio opgiver kampen mod Netflix

YouBio opgiver kampen mod Netflix

18/06/2014 | Flixfilm

youbio netflix tdc danmarkDer er ingen tvivl om, at Netflix har taget Danmark med storm og med 29% af de danske husstande som kunder, med rette kan kalde sig Danmarks største streamingtjeneste. Netflix er dermed under stort pres fra konkurrenterne, men nu kaster TDC-tjenesten YouBio håndklædet i ringen og opgiver at slå Netflix.

– “Der er ingen tvivl om, at Netflix har fået enormt godt fat og langt flere brugere, end nogen havde forestillet sig, og vi andre må se os slået. Så kan man spørge, om vi ikke bare skulle have ladet være med at lancere YouBio for halvandet år siden, men vi anede ikke, hvad det var, vi var oppe imod dengang, og vi har lært enormt meget af at være med,” udtaler Ulf Lund, mediedirektør i TDC, til Politiken.

YouBio streamingtjenesten har fået meget kritik grundet en problemplaget platform, der krævede en særskilt boks og med mange nedbrud gjorde det svært at se film og serier. Samtidig følte kunderne sig snydt, da YouBio bestod af både lejefilm og abonnementsfilm, hvilket ikke alle forstod.

– “Vi troede, at det var smart. Men det, vi har fået allermest kritik for, er, at kunderne har følt sig snydt, fordi de har troet, at de for 99 kroner om måneden fik adgang til alle de film og serier, de gerne ville se. Og når de så kom ind på tjenesten, opdagede de, at den film, de gerne ville se, faktisk kostede ekstra,” siger Ulf Lund.

LÆS OGSÅ:   Netflix og skuespillere teaser 'Stranger Things' sæson 5

Netflix er en streamingtjeneste hvor man kan se alle de film og serier som man har lyst til, når blot det månedlige abonnement på 79 kroner er blevet betalt. Der er dermed ingen film som koster ekstra. Netflix kræver desuden ikke en særskilt boks, men er direkte tilgængelig på mange platforme, heriblandt iPad, iPhone, Smart-tv, Playstation og Xbox.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som konsekvens af problemerne, lancerer TDC en ny filmtjeneste under navnet Blockbuster, som kun vil bestå af lejefilm og YouBio vil blive en ren streamingtjeneste. YouBio vil dog fremover ikke kæmpe mod Netflix og fortsætter derfor på et lavere blus end hidtil.
Skriv kommentar