Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Young Adult

Young Adult

18/01/2017 | Flixfilm

Se Young Adult på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Jason Reitman
Skuespillere: Charlize Theron, Patton Oswalt, Patrick Wilson, Elizabeth Reaser
Spilletid: 94 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Da en fraskilt forfatter får brev fra en gammel kæreste, om at hans kone lige har fået barn, rejser hun til sin fødeby for at genoptage forbindelsen med sin eks.


Se Young Adult på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkYoung Adult havde premiere på Netflix Danmark den 18. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Young Adult ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Young Adult herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Young Adult er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Young Adult stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar