Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Young, Famous & African

Young, Famous & African

18/03/2022 | Flixfilm

Young, Famous & African på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Josh King Jetset Madrid, Diamond Platnumz, Khanyi Mbau
Spilletid: N/A
Land: South Africa
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.5

Handling: Denne realityserie følger en gruppe kendte og velhavende stjerner, mens de arbejder, optræder, flirter og skændes i Johannesburg i Sydafrika.

Young, Famous & African (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 18. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Young, Famous & African på YouTube.Se Young, Famous & African på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Young, Famous & African (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Young, Famous & African (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Young, Famous & African, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Young, Famous & African er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar