Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Young Guns

Young Guns

04/03/2015 | Flixfilm

Se Young Guns på Netflix

Indspilningsår: 1988
Genre: Action, Western
Instruktør: Christopher Cain
Skuespillere: Emilio Estevez, Kiefer Sutherland, Lou Diamond Phillips, Charlie Sheen
Spilletid: 107 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: To unge pistolmænd tager loven i egne hænder, da den ranchejer, som tog dem til sig og lærte dem at læse, myrdes af en rivals håndlangere.


Se Young Guns på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkYoung Guns havde premiere på Netflix Danmark den 4. marts, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Young Guns ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Young Guns herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Young Guns er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Young Guns stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar