Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Young Justice

12/01/2018 | 3 kommentarer

Indspilningsår: 2010–
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktør: N/A
Skuespillere: Danica McKellar, Jesse McCartney, Nolan North, Khary Payton
Spilletid: 23 min
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 8.7

Resumé: Denne animerede serie følger Robin, Aqualad og andre teenagesuperhelte, mens de bekæmper kriminalitet og forsøger at redde verden.


Se Young Justice på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Young Justice (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 12. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Young Justice (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Young Justice herunder:Fra premieredatoen (12. januar, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Young Justice er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Young Justice (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
3 kommentarer til Young Justice

 1. Michael - kl. 19:51, 01-01-2018:

  Tusind tak for at have fundet denne serie, er stadig en suveræn serie den dag i dag. Viser en ganske eftertænksom udgave af de sædvanlige superheltedramaer og hvordan det er “blot” at være sidekick. Ser frem til når i har færdigproduceret den tredje sæson 🙂

 2. Laila - kl. 00:50, 07-01-2018:

  SUPER FED SERIE! Er absolut vild med den serie!! Jeg blev utrolig glad, da jeg fandt ud af den var på Netflix. Tusind tak Netflix ❤️

 3. Laura - kl. 11:39, 18-02-2018:

  Fantastisk serie, som fortjener at bliver set på originalsproget. Den danske dialog taber meget af sin charme pga. dårligt valgte stemmelæggere og ringe oversættelser af ellers oprindeligt morsomme og kække samtaler spækket med ordspil.

  Glæder mig til 3. sæson!

  Skriv kommentar