Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Young Justice

Young Justice

12/01/2018 | Flixfilm

Se Young Justice på Netflix

Indspilningsår: 2010–
Genre: Animation, Action, Adventure, Crime, Romance, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jesse McCartney, Danica McKellar, Nolan North, Khary Payton
Spilletid: 23 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.6

Beskrivelse: Denne animerede serie følger Robin, Aqualad og andre teenagesuperhelte, mens de bekæmper kriminalitet og forsøger at redde verden.


Se Young Justice på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkYoung Justice (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 12. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Young Justice (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Young Justice herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Young Justice er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Young Justice (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.5 kommentarer til Young Justice

 1. Michael - kl. 19:51, 01-01-2018:

  Tusind tak for at have fundet denne serie, er stadig en suveræn serie den dag i dag. Viser en ganske eftertænksom udgave af de sædvanlige superheltedramaer og hvordan det er “blot” at være sidekick. Ser frem til når i har færdigproduceret den tredje sæson 🙂

 2. Laila - kl. 00:50, 07-01-2018:

  SUPER FED SERIE! Er absolut vild med den serie!! Jeg blev utrolig glad, da jeg fandt ud af den var på Netflix. Tusind tak Netflix ❤️

 3. Laura - kl. 11:39, 18-02-2018:

  Fantastisk serie, som fortjener at bliver set på originalsproget. Den danske dialog taber meget af sin charme pga. dårligt valgte stemmelæggere og ringe oversættelser af ellers oprindeligt morsomme og kække samtaler spækket med ordspil.

  Glæder mig til 3. sæson! 4. Rasmus - kl. 23:25, 11-02-2019:

  Sæson 2 er ikke god bliver sæson 3 også sådan😥😰😓🤭

 5. søren - kl. 02:40, 24-02-2019:

  hej hvor når kommer sæson 3 ud

  Skriv kommentar