Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Young Ones

Young Ones

01/09/2016 | Flixfilm

Se Young Ones på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Action, Drama, Romance, Sci-Fi, Western
Instruktør: Jake Paltrow
Skuespillere: Michael Shannon, Nicholas Hoult, Elle Fanning, Kodi Smit-McPhee
Spilletid: 100 min
Land: South Africa, Ireland, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: Jorden er ramt at tørke, så en bonde har brug for hjælp til at forsvare deres jord, da hans datters bejler planlægger at udnytte den til en skummel plan.


Se Young Ones på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkYoung Ones havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Young Ones ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Young Ones herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Young Ones er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Young Ones stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar