Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Young Ones

Young Ones

01/09/2016 | Flixfilm

Young Ones på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Action, Drama, Romance
Instruktion: Jake Paltrow
Skuespillere: Nicholas Hoult, Kodi Smit-McPhee, Michael Shannon
Spilletid: 100 min
Land: South Africa, Ireland, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Jorden er ramt at tørke, så en bonde har brug for hjælp til at forsvare deres jord, da hans datters bejler planlægger at udnytte den til en skummel plan.

Young Ones havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Young Ones på YouTube.Se Young Ones på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Young Ones ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Young Ones stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Young Ones, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Young Ones er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar