Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Young Royals

Young Royals

01/11/2022 | Flixfilm

Young Royals på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Drama, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Edvin Ryding, Omar Rudberg, Malte Gårdinger
Spilletid: N/A
Land: Sweden
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 8.3

Handling: Prins Wilhelm vænner sig til livet på sin nye prestigefyldte kostskole, Hillerska, men det bliver sværere for ham at følge sit hjerte, end han havde forventet.Se Young Royals på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Young Royals (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Young Royals på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Young Royals (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Young Royals (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Young Royals, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Young Royals er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar