Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Young Tiger

Young Tiger

01/11/2016 | Flixfilm

Se Young Tiger på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Drama
Instruktør: Cyprien Vial
Skuespillere: Harmandeep Palminder, Vikram Sharma, Elisabeth Lando, Bilal Baggad
Spilletid: 87 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: En ung mester i kampsport bliver tvunget til at forsvare sig selv og sin aldrende mester mod omvandrende forbrydere, som fejlagtigt tror, han er morder.


Se Young Tiger på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkYoung Tiger havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Young Tiger ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Young Tiger herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Young Tiger er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Young Tiger stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar