Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Young Wallander

Young Wallander

17/02/2022 | Flixfilm

Young Wallander på Netflix

Produktionsår: 2020–
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: Adam Pålsson, Leanne Best, Ellise Chappell
Spilletid: N/A
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: En brandfarlig hadforbrydelse skaber civile optøjer, og nyuddannede Kurt Wallander kastes ud i kriminalbetjentarbejdet i denne baggrundshistorie om den populære figur.

Young Wallander (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 17. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Young Wallander på YouTube.Se Young Wallander på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Young Wallander (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Young Wallander (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Young Wallander, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Young Wallander er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar