Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Youngistaan

Youngistaan

26/09/2017 | Flixfilm

Se Youngistaan på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Drama
Instruktør: Syed Ahmad Afzal
Skuespillere: Jackky Bhagnani, Neha Sharma, Farooq Shaikh, Boman Irani
Spilletid: 133 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 5.2

Beskrivelse: Efter premierministerens død bliver hans unge, voksne søn mod sin vilje kastet ind i politik til hans festglade kærestes store fortrydelse.


Se Youngistaan på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkYoungistaan havde premiere på Netflix Danmark den 26. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Youngistaan ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Youngistaan herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Youngistaan er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Youngistaan stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar