Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Your Excellency

Your Excellency

10/07/2020 | Flixfilm

Se Your Excellency på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: N/A
Instruktion: Funke Akindele
Skuespillere: Kemi Lala Akindoju, Shaffy Bello, Kunle Coker
Spilletid: 120 min
Land: Nigeria
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: En klodset forretningsmilliardærs præsidentkampagne har udsigt til at blive en fiasko, indtil de sociale medier ændrer slagets gang.

Your Excellency havde premiere på Netflix Danmark den 10. juli, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Your Excellency på YouTube.Se Your Excellency på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Your Excellency ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Your Excellency stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Your Excellency, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Your Excellency er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar