Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Your Highness

Your Highness

14/07/2019 | Flixfilm

Se Your Highness på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Comedy, Fantasy
Instruktør: David Gordon Green
Skuespillere: Danny McBride, James Franco, Rasmus Hardiker, Natalie Portman
Spilletid: 102 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Beskrivelse: Da en ond troldmand kidnapper en ædel prins' jomfruelige forlovede, drager hans dovne bror med på en mission for at redde den skønne jomfru i nød.


Se Your Highness på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Your Highness havde premiere på Netflix Danmark den 14. juli, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Your Highness ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Your Highness:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Your Highness er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Your Highness stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar