Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Your Highness

Your Highness

14/07/2019 | Flixfilm

Your Highness på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Adventure, Comedy, Fantasy
Instruktion: David Gordon Green
Skuespillere: Danny McBride, Natalie Portman, James Franco
Spilletid: 102 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Handling: Da en ond troldmand kidnapper en ædel prins' jomfruelige forlovede, drager hans dovne bror med på en mission for at redde den skønne jomfru i nød.

Your Highness havde premiere på Netflix Danmark den 14. juli, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Your Highness på YouTube.Se Your Highness på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Your Highness ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Your Highness stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Your Highness, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Your Highness er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar