Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Your lie in April

Your lie in April

01/07/2018 | Flixfilm

Se Your lie in April på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Drama, Music, Romance
Instruktør: Takehiko Shinjo
Skuespillere: Kento Yamazaki, Suzu Hirose, Anna Ishii, Taishi Nakagawa
Spilletid: 122 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Efter sin mors død forsvinder et klavertalents lyst til at spille. Men hans liv ændrer sig, da møder en frisindet pige, der spiller violin.

Your lie in April (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Your lie in April på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Your lie in April (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Your lie in April (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Your lie in April, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Your lie in April er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar