Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Your lie in April

Your lie in April

01/07/2018 | Ingen kommentarer

Se Your lie in April på Netflix

Indspilningsår: 2014–2015
Genre: Animation, Drama, Music, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Natsuki Hanae, Risa Taneda, Ayane Sakura, Ryôta Ôsaka
Spilletid: 23 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 8.6

Resumé: Efter sin mors død forsvinder et klavertalents lyst til at spille. Men hans liv ændrer sig, da møder en frisindet pige, der spiller violin.


Se Your lie in April på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Your lie in April (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Your lie in April (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Your lie in April herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Your lie in April er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Your lie in April (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar