Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Your Life Is a Joke

Your Life Is a Joke

09/11/2021 | Flixfilm

Your Life Is a Joke på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Documentary, Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Oliver Polak, Christian Ulmen, Nura Habib Omer
Spilletid: N/A
Land: Germany
Sprog: German
IMDb-karakter: 5.5

Handling: Den tyske standupkomiker Oliver Polak tilbringer en dag sammen med hver af sine berømte gæster – og bagefter spidder han dem i en kvik nyfortolkning af kendisportrættet.

Your Life Is a Joke havde premiere på Netflix Danmark den 9. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Your Life Is a Joke på YouTube.Se Your Life Is a Joke på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Your Life Is a Joke ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Your Life Is a Joke stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Your Life Is a Joke, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Your Life Is a Joke er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar