Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Your Name Engraved Herein

Your Name Engraved Herein

23/12/2020 | Flixfilm

Se Your Name Engraved Herein på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Kuang-Hui Liu
Skuespillere: Jean-François Blanchard, Akira Chen, Edward Chen, David Hao-Chi Chiu
Spilletid: 118 min
Land: Taiwan
Sprog: Mandarin, English, Min Nan
IMDb-karakter: 7.3

Handling: 1987. Undtagelsestilstanden slutter i Taiwan. Og på trods af pres fra familien, homofobi og social stigmatisering forelsker Jia-han og Birdy sig i hinanden.

Your Name Engraved Herein havde premiere på Netflix Danmark den 23. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Your Name Engraved Herein på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Your Name Engraved Herein ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Your Name Engraved Herein stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Your Name Engraved Herein, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Your Name Engraved Herein er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar