Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Your Sister’s Sister

Your Sister’s Sister

01/08/2014 | Ingen kommentarer

Se Your Sister’s Sister på Netflix

Indspilningsår: 1985
Genre: Horror, Thriller
Instruktør: Philippe Mora
Skuespillere: Christopher Lee, Annie McEnroe, Reb Brown, Marsha A. Hunt
Spilletid: 91 min
Land: UK, USA, Czechoslovakia
Sprog: English, Czech
IMDb-karakter: 3.6

Resumé: Det komplekse forhold mellem to bedste venner, som sørger over et dødsfald, bliver endnu mere kompliceret, da en af dem går i seng med den andens søster.


Se Your Sister’s Sister på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Your Sister’s Sister havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Your Sister’s Sister ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Your Sister’s Sister herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Your Sister’s Sister er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Your Sister’s Sister stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar