Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Your Sister’s Sister

Your Sister’s Sister

01/08/2014 | Flixfilm

Se Your Sister’s Sister på Netflix

Indspilningsår: 1985
Genre: Horror, Thriller
Instruktør: Philippe Mora
Skuespillere: Christopher Lee, Annie McEnroe, Reb Brown, Marsha A. Hunt
Spilletid: 91 min
Land: Czechoslovakia, UK, USA
Sprog: English, Czech
IMDb-karakter: 3.7

Handling: Det komplekse forhold mellem to bedste venner, som sørger over et dødsfald, bliver endnu mere kompliceret, da en af dem går i seng med den andens søster.

Your Sister’s Sister havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Your Sister’s Sister på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Your Sister’s Sister ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Your Sister’s Sister stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Your Sister’s Sister, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Your Sister’s Sister er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar