Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Your Son

01/03/2019 | Flixfilm

Se Your Son på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Da hans søn bliver brutalt overfaldet uden for en natklub, tager kirurgen Dr. Jiménez loven i sine egne hænder for at hævne sig på gerningsmændene.


Se Your Son på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkYour Son (En fars hævn) havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Your Son (En fars hævn) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Your Son herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Your Son (En fars hævn) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Your Son stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar