Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Your Son

01/03/2019 | Flixfilm

Your Son på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Drama
Instruktion: Miguel Ángel Vivas
Skuespillere: Jose Coronado, Ana Wagener, Asia Ortega
Spilletid: 103 min
Land: Spain, France
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Da hans søn bliver brutalt overfaldet uden for en natklub, tager kirurgen Dr. Jiménez loven i sine egne hænder for at hævne sig på gerningsmændene.

Your Son (En fars hævn) havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Your Son på YouTube.Se Your Son på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Your Son (En fars hævn) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Your Son stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Your Son, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Your Son (En fars hævn) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar