Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Your Witness

Your Witness

02/04/2023 | Flixfilm

Your Witness på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da manden, som reddede hans liv under 2. verdenskrig, bliver beskyldt for mord, rejser en succesfuld amerikansk forsvarsadvokat til England for at hjælpe ham med at rense sit navn.Se Your Witness på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Your Witness havde premiere på Netflix Danmark den 2. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Your Witness på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Your Witness ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Your Witness stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Your Witness, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Your Witness er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar