Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Your Worst Nightmare

Your Worst Nightmare

28/02/2017 | Ingen kommentarer

Se Your Worst Nightmare på Netflix

Indspilningsår: 2014–
Genre: Documentary, Crime, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: D.C. Goode
Spilletid: 43 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Resumé: Hver episode af denne efterforskningsserie sætter fokus på en forfærdelig, virkelig forbrydelse og afslører detaljer, der er for chokerende til at være fiktion.


Se Your Worst Nightmare på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Your Worst Nightmare (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Your Worst Nightmare (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Your Worst Nightmare herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Your Worst Nightmare er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Your Worst Nightmare (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar