Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Your Worst Nightmare

Your Worst Nightmare

28/02/2017 | Flixfilm

Se Your Worst Nightmare på Netflix

Indspilningsår: 2014–
Genre: Documentary, Crime, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: D.C. Goode
Spilletid: 43 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: Hver episode af denne efterforskningsserie sætter fokus på en forfærdelig, virkelig forbrydelse og afslører detaljer, der er for chokerende til at være fiktion.


Se Your Worst Nightmare på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkYour Worst Nightmare (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Your Worst Nightmare (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Your Worst Nightmare herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Your Worst Nightmare er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Your Worst Nightmare (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar