Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » You’re Everything To Me

You’re Everything To Me

15/02/2019 | Ingen kommentarer

Se You’re Everything To Me på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Crime, Drama, Romance, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Penn Badgley, Ambyr Childers, Elizabeth Lail, Luca Padovan
Spilletid: 45 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Resumé: Da en gammel flamme dukker op med deres fælles baby, må en useriøs mand, der ikke er blevet voksen, træde i karakter som far og skabe en eventyrverden til sin datter.


Se You’re Everything To Me på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


You’re Everything To Me havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om You’re Everything To Me ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til You’re Everything To Me herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til You’re Everything To Me er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at You’re Everything To Me stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar