Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » You’re My Boss

You’re My Boss

04/09/2020 | Flixfilm

Se You’re My Boss på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Crime, Drama, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Penn Badgley, Victoria Pedretti, Ambyr Childers
Spilletid: 45 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Pong er direktionssekretær og agerer firmaets direktør for at hjælpe marketingchefen Georgina med at få en yderst vigtig forretning i hus.

You’re My Boss havde premiere på Netflix Danmark den 4. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se You’re My Boss på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om You’re My Boss ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at You’re My Boss stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame You’re My Boss, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til You’re My Boss er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til You’re My Boss

  1. Johnny - kl. 21:49, 20-09-2020:

    Hej med jer

    youre my boss er fra 2015 og IMBd rat. er 6,3

    Bruger jer meget 😀

    Skriv kommentar