Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » You’re Next

You’re Next

01/07/2015 | Flixfilm

Se You’re Next på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Crime, Drama, Romance, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Penn Badgley, Ambyr Childers, Victoria Pedretti, Elizabeth Lail
Spilletid: 45 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Beskrivelse: Den generte Erin tager til familiekomsammen hos sin nye kæreste og ender i en blodig kamp på liv og død, da de bliver overfaldet af maskerede mordere.


Se You’re Next på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkYou’re Next havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om You’re Next ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til You’re Next herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til You’re Next er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at You’re Next stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar