Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » You’re Next

You’re Next

01/07/2015 | Flixfilm

You’re Next på Netflix

Produktionsår: 2018–
Genre: Crime, Drama, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Penn Badgley, Victoria Pedretti, Ambyr Childers
Spilletid: 45 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Den generte Erin tager til familiekomsammen hos sin nye kæreste og ender i en blodig kamp på liv og død, da de bliver overfaldet af maskerede mordere.

You’re Next havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til You’re Next på YouTube.Se You’re Next på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om You’re Next ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at You’re Next stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame You’re Next, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til You’re Next er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar